Infotek


Infoteki Alkohoolikud
Infoteki Alkohoolikud    Ideest ehk mis juhtus?
   + Liikmed
   Liitu
   messageboard
Pealeht
Kokkutulekud
Reeglid Infotekis

Hitcounter: 10823993

Ei taha kah keffem olla
Autor:Batmannu
Aeg:2001-11-02 00:36:55

niisiis.. vuaatasin neid raffaid siin .. ja mucin.. ma ei sua teistest keffem olla.. ja pian siis nagu kah uue teema pystitama..
hmm.. niisiis.. praegu (k8hh k8hh) pystitan uut teemat..
njaa.. vaixelt mutlen siin :H irf.. see vaix midagi alkoholiga siutud olla..
niisiis.. kyssa..
mis alkot raffas eelistab yldse ? nuu 6lle ja viin (oi kalli ja evelin beneka kokukal said vast p22ris ia viinaalase kogemuse) aa see sellex.. :H
irf.. kuat .. ma ei sua.. ma l2hen kohe kohe magama.. omme ei julge siia lehele tullagi .. irf.. s22nset segast ple ma juba pool aastat pannud.. (mingine kamm on sees)

Re: Alkomargid
Autor:Carl
Aeg:2001-11-02 00:50:37

jƤƤgrmaister, see on jagatud rƶƶm.. Kallis ta on, aga siiski pƤris hea on kah... Seega sinnasuunas ka Ć¼ks minu hƤƤl. Tavaliselt kokkukatel Ƶllenaadi joon, muuks ei ole aega lihtsalt.. Beneathi kokkukal Ć¼ks viin kotis oli, aga polnud mahti seda teha. Kokkukas ise oleks ka poole lƵbusam olnud, kui batmannu poleks sedamoodi ahistanud...

n222h carlikene
Autor:Batmannu
Aeg:2001-11-02 00:58:21

ma ei ahistand sind eriti.. ma isegimitte ei ammustand sind :H icc.. aa sa magasid ikka nii armsasti ommikul.. irf.. sial qwekase ue vuudis :H icc.. roosa sobib sulle ;)

appiiiii
Autor:anonymous
Aeg:2001-11-02 01:01:06

kas siin foorumis Ć¼ldse mƵni selline topic ka tekib, kus ei pandaks tƤielikult teemast mƶƶda, ehk oleks mƵni teemakohane arutelu?

irf :H
Autor:Batmannu
Aeg:2001-11-02 01:11:08

hmm.. nuu jah .. pane siis muni teema ylesse.. aa mudex.. irf.. mingi kyssa tekkis seoses selle kommimisega.. aa nuu mul nii vana pia.. l2x meelst 2ra.. :H ehh.. aaa.. vuaata.. see asi kaa carlikene, kiikmed - nimede taha sa vuix orgunnida, et palju neile komme on kirjutatud.. icc.. neid on nii lahe lugeda.. aga ei viici kuiki l2bi kl6psata.. vat nii ;)
uki .. edu.. ma nyyd magama.. :)

et siis.. mida..
Autor:anonymous
Aeg:2001-11-07 00:54:44

kƵigepealt.. lahjema poole pealt.. veinid.. enamuses on nad joodavad ja pƤris head.. kangema poole pealt siis nƤiteks juba eelpool mainitud jƤgermeister, vana tallinn, aga igaljuhul mitte viin.. viin ei ole hea..


Vasta teemale

Nimi Parool
Parooli on vaja vaid siis, sisestatud nimi on Infotek Talkeri kasutajanimi. Nii nime kui paroolivälja võib jätta tühjaks
Maili ja kodukat ei pea sisestama, kui ei soovi, pole mõtet sinna mingit jama panna, jäta lihtsalt tühjaks kui tahad. Kui koduka siiski paned, siis pane see täispikalt (http://jnejne)
Mailiaadress Kodukas
Pealkiri:
Teade ise: